Fasole cu cârnaţi din partea Primăriei din Craiova de Ziua României

Ospăţ mare în Bănie de 1 decembrie. Primarul Antonie Solomon a anuţat că anul acesta, de Ziua României, primăria Craiovei pregăteşte mâncăruri tradiţionale şi concerte de muzică. Toţi craiovenii sunt invitaţi, spune edilul, care a ţinut să precizeze că organizarea "nu are niciun mesaj electoral".

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 14:37
Fasole cu cârnaţi din partea Primăriei din Craiova de Ziua României

Potrivit Adevărul De Seară, 8.000 de meniuri cu sarmale, fasole cu cârnaţi, chifle şi vin fiert vor fi împărţite de Primărie, de Ziua României, la ora 10.00, în faţa Teatrului Naţional din Craiova.

La aceaşi oră, pe strada A.I.Cuza se va desfăşura şi un ceremonial militar-religios. Participanţi la defilare sunt: Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Brigada de Jandarmi Mobilă.

De la ora 11.00, Ansamblul Maria Tănase împreună cu Niculina Stoican, Petrică Mîţu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu şi Constantin Enceanu vor încinge hore pentru iubitorii de muzică populară. Alte ansamble prezente vor fi: „Alunelul”, „Crăiţele”, „Leoveanca” şi „Ion Şerban”.

Începând cu ora 16.00, în faţa Universităţii din Craiova vor concerta Iris şi Magazinul de Muzică.

Aprinderea luminilor de Sărbători, precum şi inaugurarea Orăşelului Copiilor, amenajat în Piaţa Mihai Viteazul, vor avea loc pe data de 30 noiembrie, ora 17.15.