Primarul Sorin Apostu, suspendat din PDL

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, este suspendat din PDL. Anunţul a fost făcut de senatorul PDL, Radu Berceanu, care a spus că organizaţia este zdruncinată de acuzaţia de luare de mită, dar că, totodată, acest caz clarifică multe zvonuri.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 06:17
Primarul Sorin Apostu, suspendat din PDL

„În conformitate cu statutul, noi am făcut mai demult nişte modificări la statut, domnul Apostu este suspendat. Dacă cumva se va menţine arestul pentru 29 de zile, atunci el devine exclus. Practic, în clipa asta, domnul Apostu nu este în partid”, a declarat Radu Beceanu.

Şi Traian Igaş a declarat, referindu-se la cazul primarului Sorin Apostu, că democrat-liberalii care au încălcat legea trebuie excluşi din partid. Ministrul de Interne, spre deosebire de alţi membri PDL, nu şi-a mai nuanţat declaraţia şi a precizat că justiţia trebuie lăsată să se pronunţe.

„Cei care au încălcat legea sigur că trebuie să dea socoteală pentru aceste lucru, iar noi ca partid, atunci când avem asemenea situaţii, trebuie să luăm măsura de excludere a lor din partid”, a spus Traian Igaş.