Primarul Timişoarei: În loc de fiecare arbore distrus de furtună, vom planta alţii. Ca în cântecul copilăriei, "Podul de piatră"

Publicat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 22:21 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 22:21 // Sursa: romaniatv.net

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, spune că lemnul rezultat din tăierea celor 3.500 de copaci rupţi de furtuna de săptămâna trecută va fi vândut, iar cu acei bani vor fi plantaţi alţi 10.500 de arbori, "ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor - «Podul de piatră»".

Foto: http://www.opiniatimisoarei.ro

Primarul Timişoarei scrie, sâmbătă seară, pe Facebook, că a decis ca o parte din lemnul rezultat prin tăierea celor 3.500 de copaci puşi la pământ de furtună să fie dat persoanelor care sunt cazuri sociale şi care se încălzesc cu lemne pe timpul iernii, iar ceea ce rămâne să fie scos la licitaţie. Din banii obţinuţi, vor fi cumpăraţi puieţi pentru înlocuirea celor 3.500 de arbori distruşi, susţine primarul.

"Fac public faptul că în locul celor 3500 de arbori distruşi vom planta alţi 10.500, adică: în loc de fiecare arbore distrus, vom planta 3 alţii! Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor, «Podul de piatră»: «Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos»", spune Robu, care postează şi fotografii cu arborii doborâţi în timpul furtunii de la Timişoara, în care şi-au pierdut viaţa doi oameni, alţi trei murind la Buziaş.

Citeşte şi Tragedia studentului ucis de furtună a fost filmată. O cameră a surprins momentul când poarta Timişoarei cade peste el VIDEO

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copaci furtună timişoara Nicolae Robu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H