Primarul, viceprimarul şi şeful DSV Botoşani s-au ales cu dosar penal după eutanasierea câinilor

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au dispus, luni, începerea urmăririi penale faţă de primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, viceprimarul Florin Ghiorghiţă, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu, medicului veterinar Cristian Pancu şi faţă de alţi doi angajaţi ai Primăriei Botoşani implicaţi în eutanasierea, în urmă cu aproape un an, a peste 200 de câini comunitari.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 07:37
Primarul, viceprimarul şi şeful DSV Botoşani s-au ales cu dosar penal după eutanasierea câinilor

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, în parte, plângerea făcută de mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor faţă de rezoluţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani de neîncepere a urmăririi penale în cazul persoanelor implicate în uciderea celor peste 200 de câini, potrivit agerpres.ro.

Instanţa ”desfiinţează Rezoluţia nr. 2104/P/2011 din 11 octombrie 2011 şi Ordonanţa 1931/II/2 din 11 noiembrie 2011 ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, trimiţând cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru începerea urmăririi penale faţă de intimaţi”.