Primăvara Ligii Campionilor o umple de bani pe CFR Cluj. Calificarea i-ar aduce 3,7 milioane euro

Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj, a declarat că, doar din bonusul oferit de UEFA, CFR Cluj va încasa 3,7 milioane euro, în cazul calificării în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 11:51
Primăvara Ligii Campionilor o umple de bani pe CFR Cluj. Calificarea i-ar aduce 3,7 milioane euro

CFR Cluj are şansa de a deveni prima echipă din România calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, de această performaţă depinzând rezultatul meciurilor din ultima etapă a grupei H.

Ardelenii vor juca pe Old Trafford, contra lui Manchester United, iar Galatasaray Istanbul, care are acelaşi număr de puncte, dar stă mai bine la capitolul întâlniri directe, va juca la Sporting Braga. Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, crede că această calificare este posibilă şi chiar îşi face calcule privitoare la viitorul financiar al clubului. Într-o intervenţie la GSP TV, acesta a spus: „Eu încă mai sper ca imnul Champions League să se mai cânte la Cluj şi în februarie 2013. Mă bazez pe orgoliul celor de la Braga, dar mai ales pe faptul că dacă ei vor câştiga cu Galatasaray, atunci vor încasa un milion de euro. În plus, noi vom merge pe Old Trafford ca să jucăm fotbal şi să învingem Manchester United.

Diferenţa de bani între cele două competiţii e cam multiplu de 10. Dacă vom ajunge în optimile Champions League vom încasa doar din bonusul de la UEFA în jur de 3,7 milioane de euro, în timp ce în Europa League suma e undeva până într-o jumătate de milion de euro„.