Primă INCREDIBILĂ la Al Hilal. Cât oferă ŞEICUL cu o avere de 22 DE MILIARDE DE DOLARI

Un prinţ din Arabia Saudită le-a promis jucătorilor echipei de fotbal Al-Hilal şi staff-ului tehnic condus de antrenorul român Laurenţiu Reghecampf câte un bonus în valoare de peste 26.000 dolari dacă vor reuşi să învingă echipa australiană Western Sydney Wanderers şi vor câştiga Liga Campionilor Asiei.

29 oct. 2014, 12:45
Primă INCREDIBILĂ la Al Hilal. Cât oferă ŞEICUL cu o avere de 22 DE MILIARDE DE DOLARI

Al-Hilal, grupare cu 13 titluri de campioană a Arabiei Saudite în palmares şi dublă câştigătoare a titlului de campioană a Asiei, a fost învinsă la limită la Sydney (0-1), în prima manşă a finalei, însă va încerca să întoarcă rezultatul în manşa secundă, programată, sâmbătă, pe stadionul „Regele Fahd” din Ryad.

Prinţul Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Al Saud, a cărui avere se ridică la 21,5 miliarde dolari potrivit revistei Forbes, le-a promis câte un bonus de 100.000 riali saudiţi (26.650 dolari) jucătorilor lui Al-Hillal, într-un mesaj postat pe Twitter, cu doar câteva zile înaintea manşei secunde a finalei.

Prinţul a anunţat, totodată, că le va plăti biletele de intrare tuturor suporterilor echipei Al-Hilal, la returul cu Western Sydney Wanderers, în returul de la Ryad, la care sunt aşteptaţi aproximativ 65.000 de spectatori. Din Australia şi-au anunţat prezenţa la meci doar 14 fani.

Conform site-ului prinţului, (www.alwaleed.com.sa), jucătorii lui Al-Hilal vor primi, de asemenea, bonusuri de 20.000 riali pentru calificarea în sferturi de finală ale Ligii Campionilor şi alţi 40.000 de riali pentru victoria din prima manşă a semifinalei cu Al-Ain din Emiratele Arabe Unite (3-0). Prinţul Alwaleed, care i-a dus pe jucători cu avionul său privat în Emiratele Arabe Unite, pentru manşa secundă a semifinalei cu Al-Ain, a oferit 2,5 milioane de riali pe sezon clubului din Ryad, unul şi aşa foarte bogat.

În 2007, Al-Hilal a semnat un contract de sponsorizare cu operatorul de telefonie mobilă Mobiliy din Arabia Saudită, în valoare de 200 milioane riali (53,31 milioane dolari) pe cinci ani.

Spre deosebire de gruparea arabă, Western Sydney Wanderers trebuie să se încadreze într-un plafon salarial de 2,26 milioane dolari în acest sezon, conform regulamentului Ligii australiene.