PRIME DE PAŞTE 2019 şi vouchere de vacanţă pentru 13.000 bugetari. Banii intră pe card pe 15 şi 20 aprilie

Publicat: Luni, 08 Aprilie 2019 10:01 // Actualizat: Luni, 08 Aprilie 2019 10:01 // Sursa: romaniatv.net

Sindicatele se pregătesc pentru o nouă întâlnire săptămâna viitoare cu administraţia CEO.

Foto: gds.ro

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia, în premieră în acest an, de vouchere de vacanță, scrie gds.ro. Acestea vor fi distribuite, începând cu 1 mai. Deocamdată, încă nu a fost pus la punct regulamentul pentru distribuirea voucherelor de vacanţă la Complexul Energetic Oltenia. În continuare sindicatele şi administraţia aşteaptă lămuriri de la guvern pentru a se stabili regulile în baza cărora se va putea acţiona. Voucherele de vacanţă vor putea fi tipărite sau încărcate pe card. Cu toate acestea, a fost vehiculat faptul că va exista posibilitatea legală ca salariaţii care nu doresc voucherul de vacanţă să beneficieze de bani sau tichete de masă. Luni, 25 martie, are loc o nouă rundă de discuţii între sindicate şi conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Citeşte şi Pensiile mai mari de Paşte. Prime de sărbători. Anunţ de la Ministerul Muncii

Două variante de lucru pentru distribuirea voucherelor

Sunt două variante de lucru pentru distribuirea voucherelor de vacanță. Există posibilitatea ca voucherele să fie distribuite în format printat. De asemenea, tichetele de vacanță ar putea fi încărcate pe carduri magnetice și folosite atunci când va dori beneficiarul, în decurs de un an. Cu toate acestea, se discută la nivel guvernamental posibilitatea ca angajaţii care nu vor să folosească voucherele de vacanţă sau nu au posibilitatea să meargă în concediu, să poată opta pentru contravaloarea în bani sau pentru acordarea în compensaţie a tichetelor de masă. Încă nu este luată o decizie în acest sens, iar administraţia Complexului Energetic Oltenia aşteaptă lămuriri pentru a putea lua o decizie.

Prime de Paşte şi de Ziua Muncii

Cei 13.000 de mineri şi energeticieni vor beneficia şi de prime de Paşte şi de Ziua Meseriei. În acest an, cele două prime cumulate vor fi de 1.700 de lei şi vor fi acordate sub formă de tichete cadou. Prima de Paşte va fi de 1.100 de lei şi va fi acordată între 15 şi 20 aprilie, înaintea Sărbătorilor Pascale. Prima de Ziua Internaţională a Muncii va fi de 600 de lei şi va fi acordată după 1 mai. De asemenea, dacă guvernul va acorda liber în sectorul bugetar în data de 30 aprilie, atunci minerii şi energeticienii vor putea beneficia şi de o minivacanţă de 6 zile de Paşte şi 1 Mai.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CEO Oltenia mineri prime vouchere de vacanta mineri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7769
RON
29 Jan
noapte 1 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H