Prime de sărbători pentru angajaţii la stat. Vezi cine sunt norocoşii

Luna cadourilor se apropie, iar unii angajaţi vor avea noroc să primească prime, unele chiar substanţiale. Chiar şi din sacul peticit al statului s-au pus bani deoparte pentru sărbători.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 07:43
Prime de sărbători pentru angajaţii la stat. Vezi cine sunt norocoşii

Şi în 2012 există bugetari norocoşi care vor primi bani de Crăciun. Printre ei se numără cei peste 6.000 de angajaţi de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Aici, bugetul pentru Crăciun este de 1,5 milioane de lei, aşa că fiecare salariat va primi bonuri cadou de 250 de lei. Interesant este că în bugetul iniţial s-a cheltuit în mare parte, iar suma rezervată acum reprezintă o suplimentare.

Şi angajaţii de la Complexul Energetic Oltenia vor avea mai mulţi bani de sărbători, respectiv o primă de 600 de lei. În septembrie, cei 8.800 de angajaţi din activitatea minieră au primit şi o primă de murături, în valoare de 725 de lei.

Salariaţii de la Conpet au în buget o sumă totală de 2,7 milioane de lei pentru prime de sărbători. Cum de Paşte au primit câte 700 de lei, în sacul lui Moş Crăciun au mai rămas tichete cadou de aceeaşi valoare şi pentru sărbătorile de iarnă.

Aceştia sunt însă bugetarii fericiţi, pentru că cele mai multe companii de stat nu au prevazute sume pentru cadouri de Craciun fiindcă au pierderi.


loading...