Primele concluzii în ancheta fetei care a fugit la mănăstire

Anchetatorii au ajuns la primele concluzii în cazul fetei care a fugit la mănăstire. Poliţiştii au refăcut traseul Iuliei Ionescu din momentul dispariţiei şi până când a fost identificată. Ei au descoperit că fata a acţionat fără nicio temere, a călătorit noaptea, a stat singură în gări şi a mers pe jos de la Câmpulung Moldovenesc până la Sihăstria Rarăului.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 15:11
Primele concluzii în ancheta fetei care a fugit la mănăstire

Poliţiştii au refăcut, alături de fată şi de tatăl ei, traseul pe care aceasta a fugit de acasă şi a mers către mănăstire. Astfel, oamenii legii au aflat că Iulia a avut totul stabilit dinainte. Imediat după ce s-a despărţit de mama ei, în zona Eroilor, ea a mers la un magazin unde şi-a vândut telefonul  mobil şi câteva bijuterii. Cu aceşti bani ea a cumpărat haine, special pentru a merge la mănăstire – o fustă lungă, un hanorac de culoare închisă şi un rucsac, potrivit România TV.

În gară, s-a dezbrăcat de hainele ei, pe care le-a pus în rucsac şi s-a îmbrăcat în cele pentru mănăstire. După un drum lung, Iulia a reuşit să ajungă pe drumul către mănăstirea Sihăstria Rarăului. A avut noroc pentru că a fost găsită de doi călugări care au transportat-o cu o maşină la mănăstire şi au cazat-o.

Citeşte şi Un coleg al Iuliei Ionescu face lumină în scandalul fetei dispărute