Prima declaraţie a lui Kate şi William despre bebeluş: Are plămâni puternici. Ne gândim la un nume

Ducesa Katherine şi prinţul William au părăsit marţi seara maternitatea St. Mary. Înainte de a pleca, cuplul l-a prezentat presei şi celor prezenţi în faţa spitalului pe micuţul prinţ. Tot aici, Kate şi William au făcut şi prima declaraţie despre bebeluşul lor.

RomaniaTV.net
23 iul. 2013, 18:29

„Este foarte emoţionant. Toţi cei care sunt părinţi ştiu ce înseamnă acest lucru”, a spus ducesa de Cambridge, vădit emoţionată, dar, în acelaşi timp, bucuroasă, afişând un zâmbet larg.

Kate a ieşit cu pruncul regal în braţe, alături de soţul ei, prinţul William, s-au lăsat fotografiaţi, apoi copilul, învelit într-o păturică albă, cu capul descoperit, a fost luat în braţe de tatăl lui.

„Are plămâni foarte puternici, de asta sunt sigur”, a glumit prinţul în faţa mulţimii care îi aclama pe toţi trei. „Încă ne gândim la un nume pentru el”, a mai spus William.

„Este un băiat mare, e chiar greu. Este prima oară când îl văd mai bine, aşa cum este el, aşa că trebuie să profităm de ocazie”, a mai spus proaspătul tătic.

Când a fost întrebată de reporterii curioşi dacă i-a schimbat scutecele micuţului, Kate a răspuns fără să mai stea pe gânduri: „William a făcut-o”…

În tot zgomotul de afară, cu britanicii care strigau de bucurie la vederea bebeluşului regal, micul prinţ, care abia a împlinit o zi de când a venit pe lume dormea liniştit în braţele părinţilor lui. Întrebat despre înfăţişarea copilului său, prinţul William a spus: „Din fericire, seamănă cu ea”. Kate l-a contrazis puţin, spunând cu modestie: „Nu, nu, nu, nu sunt sigură de asta”…

William a glumit în continuare cu reporterii care au aşteptat zile în şir, în faţa spitalului, naşterea bebeluşului. „Am să îi amintesc de întârzierea (venirii pe lume, n.r) lui când va fi mare, pentru că ştiu cât aţi stat şi voi aici aşteptându-l. Din fericire pentru cei de la spital şi pentru voi, cei care aţi stat aici, acum lucrurile au revenit la normal, iar noi putem să mergem (acasă, n.r.) să avem grijă de el”, a  mai spus prinţul.