Primele declaraţii ale lui Giovani Becali, după moartea mamei sale VIDEO

Moartea mamei fraţilor Ioan şi Victor Becali le aduce şi probleme de natură financiară. O mare parte a averii lor era trecută pe numele bătrânei, aşa că acum ar trebui să facă succesiunea, fapt ce ar putea atrage după sine punerea sub sechestru a unor importante sume de bani. În exclusivitate pentru România TV, Giovani Becali a dat amănunte despre averea sa.

15 iul. 2013, 07:02
Primele declaraţii ale lui Giovani Becali, după moartea mamei sale VIDEO

Fraţii Ioan şi Victor Becali au suferit o grea pierdere zilele trecute, ei conducându-şi mama pe ultimul drum după decesul fulgerătoare al acesteia, produs joia trecută.

La o zi după înmormântare, impresarul Ioan Becali a acceptat să dea amănunte din viaţa sa personală, în exclusivitate pentru România TV, şi chiar dacă a evitat să confirme că ar avea o avere de 55 de milioane de euro, a povestit cum a ajuns să se îmbogăţească. „A venit această frumoasă Revoluţie, care ne-a dat nişte terenuri confiscate, banii investiţi erau banii mei din Germania. Eram plecat după 1970, aveam mărci germane. Tata a făcut prima casă din Pipera cu scară interioară. În anii imediat dupa Revoluţie m-am dus să iau terenuri, chiar neamurile mele mi-au vândut pe 5-7 mărci/metru pătrat. Eu am trăit 16 ani în Germania, copiii mei sunt născuţi în Germania. Cu primele mărci am cumpărat terenuri ale neamurilor, care mi le vindeau fiindcă nu aveau bani„, a a declarat acesta, la emisiunea „România în 60 de minute”.

Dosarul Transferurilor şi impozitele uriaşe pentru o avere pe măsură i-au făcut pe cei doi fraţi să treacă o mare parte din avere pe numele mamei lor. Giovani spune însă că plăteşte impozit pe sumele câştigate. „Sechestrul este pus pe ce am eu: pe un apartament de două milioane de euro, din Floreasca. Mama noastră este proprietara primelor case pe care le-am făcut cu nişte bani din Germania„.

Odată cu moartea Everdichiei, fraţii Becali ar trebui să deschidă succesiunea şi să îşi împartă banii frăţeşte. Ar putea totuşi să treacă totul direct pe numele copiilor. Întrebat la cât îşi estimează averea, Giovani Becali a spus: „Niciodată nu am estimat o avere. Dacă o să fiu condamnat o să vă invit să vedeţi averea mea şi o estimaţi dumneavoastră„.

Citeşte şi LACRIMI ŞI DURERE: Fraţii Becali şi-au condus mama pe ultimul drum FOTO&VIDEO