Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, după o ceartă – monstru. Cine e vedeta cu care a înșelat-o

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar fi spus adio, după ce vedeta ar fi aflat că a fost înșelată.

23 aug. 2021, 10:37

Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor din România, potrivit surselor Cancan. Rămâne de văzut dacă despărțirea celor doi este definitivă sau dacă Bianca va trece cu vederea infidelitatea acestuia.

Cei doi par să aibă o relație tumultoasă, cu certuri, infidelitate, despărțiri, împăcări, așa cum Bianca e obișnuită din relația cu Alex Bodi. De această dată, însă, iubitul nu o lovește, doar o înșală.

Aflați la un botez la malul mării, Bianca Drăgușanu ar fi găsit mai multe mesaje indecente între Gabi Bădălău și Ema Uta, care și-ar fi planificat plecarea în Maldive. Este aceeași destinație scumpă în care Gabi a dus-o de revelion pe Bianca.

Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că cei doi s-au certat foarte urât, iar Bianca chiar i-a înmânat cheile de la locuință și alte obiecte pe care le aveau împreună.

Ema Uta sau „Regina Machiajului din România” este tânăra cu care Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca. E unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din țară, pe lista clientelor sale aflându-se cele mai în vogă artiste, precum Delia, Antonia, Loredana Groza, Ștefania, Jo.

Bianca Drăgușanu, circ în parcarea unui centru comercial: „Doar un bou ar fi putut parca în halul ăsta!”

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în parcarea unui mall, unde un șofer a parcat neregulamentar, iar blondina a ieșit cu mare dificultate din bolidul ei de lux.

Acest inconvenient a fost cauzat și de formele voluptoase ale vedetei. Bianca a decis să filmeze mașina care i-a cauzat probleme și să-și descarce furia pe Instagram, unde i-a adresat vorbe de duh proprietarului.

„Sunt în parcarea mall-ului și mă confrunt cu o situație destul de dificilă. Eu parchez destul de corespunzător pentru că nu mi-o caut cu lumânarea, dar se pare că sunt alții care parchează cum îi taie capul. Deși eu am o mașină destul de mare, vin unii cu o mașină de genul „tocairici” și parchează total aiurea, apoi se miră că nu are cum să intre în mașină. Ca să înțelegeți”, a declarat blondina nervoasă la culme pe Instagram.