Primele declaraţii ale singurului supravieţuitor al accidentului din Neamţ: "Toţi au murit? Toţi?" VIDEO

Publicat: Joi, 05 Aprilie 2018 11:11 // Actualizat: Joi, 05 Aprilie 2018 12:50 // Sursa: romaniatv.net

Singurul supraviețuitor al cumplitului accident din Neamț, în care şi-au pierdut viaţa nouă persoane, este în stare de șoc. Şi-a pierdut fratele, cumnatul, dar și mai mulți prieteni. Tânărul a povestit că dormea în momentul când s-a produs accidentul.

Foto: mesagerulneamt.ro

Ionuț Vîrlan, în vârstă de 21 de ani, din Podoleni, a declarat în exclusivitate pentru Mesagerul de Neamț: "Nu știu ce s-a întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram 10 în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu Nistor, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan Marian Vîrlan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte".

Ionuț Vîrlan este internat în prezent pe secția Chirurgie și urma să fie externat. Când a aflat că este singurul supraviețuitor, a plâns. "Toți au murit? Toți? Toți?", a mai putut spune.

Nouă persoane au murit, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în râul Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ. O singură persoană a fost salvată. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în acest caz.

Iniţial, două persoane au fost date dispărute, dar ambele au fost găsite fără suflare în apele râului la scurt timp de la accident. 

Potrivit lui Ioan Popescu, șeful ITM Neamț, din primele cercetări, toți munceau la negru. "Toate cele 10 victime lucrau la negru, la plantat de brad și molizi, în două localități de pe teritorul județului Arad. Este tot un accident de muncă, așteptăm toate datele de la Poliție și demarăm cercetarea".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8277
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H