Primele detalii despre bebeluşul descoperit în toaleta unui hipermarket din Capitală VIDEO

Poliţiştii nu reuşesc să dea de urma femeii care şi-a abandonat nou-născutul în toaleta unui hipermarket din Capitală, în ciuda faptului că a fost filmată de camerele de supraveghere. La câteva zile de la incident, vânzătorii din galeria comercială au oferit detalii în exclusivitate pentru România TV.

RomaniaTV.net
23 dec. 2012, 09:32
Primele detalii despre bebeluşul descoperit în toaleta unui hipermarket din Capitală VIDEO

Gestul făcut de mama copilaşului le-a şocat pe vânzătoarele din hipermarket. L-ar fi lăsat într-o pungă, atârnat de cuierul din toaletă. Şi a intrat doamna de la florărie şi a auzit plângând copilul”, a declarat o vânzătoare a hipermarketului.

„Copilul era foarte sărăcăcios îmbrăcat. Provine dintr-un mediu foarte, foarte jos. Se vedea că avea lucruşoare de căpătat. Era de bogdaproste îmbrăcătă”, a afirmat o altă angajată din centrul comercial.

Oamenii se miră că Poliţia nu este în stare s-o găsească pe mama copilului, deşi au imagini cu ea.

„Poliţiştii de la secţia 9 au venit pentru cercetări. La intrarea în magazin au văzut-o cu o geacă mară şi o geantă roşie pe umăr. Au văzut camera de la intrare şi acum să vedem camerele noastre cum bat. Pe aici a trecut! Pe aici, spre toaletă”, a mai povestit o vânzătoare.

După ce a fost descoperit, vineri seară, de angajaţii din Cora Pantelimon, bebeluşul a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Medicii estimau că a fost născut în urmă cu trei zile.