PRIMELE FOTOGRAFII postate pe internet de Andrei Găluţ, solistul Goodbye to Gravity, după incendiul de la Colectiv

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, formaţie care a susţinut un concert în noaptea tragediei de la clubul Colectiv, și-a luat prin surprindere prietenii. După foarte multă vreme, Andrei a postat două fotografii pe contul său de Facebook.

10 ian. 2016, 08:46

Andrei Găluţ este singurul membru al trupei „Goodbye to Gravity”, care a supravieţuit în urma incendiului din clubul Colectiv. Acesta a postat recent pe Facebook primele fotografii, după o pauză de aproape trei luni.

Una dintre fotografiile postate este surprinsă în timpul unui concert mai vechi al trupei „Goodbye to Gravity”.

În a doua imagine, extrem de emoţionantă, Andrei Găluț apare alături de o tânără, fotografiată cu spatele, cel mai probabil, fosta lui iubită, decedată la câteva zile după incendiu.

Zeci de prieteni s-au bucurat de revenirea lui Andrei în spaţiul online şi i-au urat acestuia multă sănătate şi putere pentru a trece peste cumplita tragedie.

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.

Membrii trupei Goodbye to Gravity – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul „Mantras of War”.

Citeşte şi: COLECTIV: Patronii firmei de artificii au cerut să fie lăsaţi liberi. Motivul care i-a uimit pe judecători