Primele imagini cu accidentul devastator din Cărpiniș, județul Timiș. Ambele mașini au fost aruncate în aer

Au apărut primele imagini după accidentul cumplit din Cărpiniș, județul Timiș. Două mașini s-au ciocnit, joi, iar impactul devastator a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

12 mai 2023, 19:33
Primele imagini cu accidentul devastator din Cărpiniș, județul Timiș. Ambele mașini au fost aruncate în aer

Accidentul a avut loc joi la Căripiniș, județul Timiș, la intersecția DJ693 cu DN59A și a fost filmat de camerele de supraveghere montate în localitate. Un tânăr de 26 de ani, care tracta o platformă cu un autoturism, a pătruns în intersecție fără să se asigure și nu a schițat nici o intenție de a încetini, deși ar fi trebuit să acorde prioritate. Mașina lui s-a ciocnit violent de o alta, condusă de o femeie de 45 de ani, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, potrivit tion.

Ambele mașini au fost proiectate de cealaltă parte a intersecției. Mașina șoferiței s-a răsturnat pe o parte, iar apoi a revenit înapoi pe roți și s-a lovit de un stâlp.

Autoturismele au fost distruse complet, iar șoferița a fost rănită și transportată la spital. Oamenii legii au ajuns la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vedeți AICI video-ul cu accidentul șocant. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional.

Accidentul teribil pe DN7. Un TIR care transporta mai multe autoturisme noi s-a răsturnat şi a luat foc

Un autovehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, care transporta 8 autoturisme noi, s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea, judeţul Hunedoara. Din fericire, în ciuda gravităţii accidentului, nu au existat victime.

Incidentul rutier a avut loc joi, după ce un autovehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, ce transporta 8 autoturisme noi, s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea, judeţul Hunedoara,

În urma impactului, maşinile au luat foc, dar nu au existat victime, şoferul TIR-ului refuzând transportul la spital, informează Hunedoara Liberă.

„Toate cele 8 autoturisme au fost distruse, 4 dintre ele fiind incendiate”, a transmis ISU Hunedoara.

Pompierii Secției Ilia, care au acționat la începutul intervenției au fost sprijiniți cu echipaje și autospeciale de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra.

La faţa locului au acționat 4 autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare și o ambulanță SMURD. Potrivit ISU Hunedoara, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube materiale la gospodăria din apropiere.