Șase persoane rănite în urma unui accident grav în Botoșani. Între victime sunt și o femeie însărcinată și un copil

Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs joi la intersecţia dintre drumurile naţionale DN 29C şi DN 29A, în centrul localităţii Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani.

11 mai 2023, 15:11

Grav accident de circulație joi în Botoșani. Un autoturism înmatriculat în Ucraina, care circula dinspre Vama Siret spre municipiul Botoşani, a pătruns în intersecţie şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop”, intrând în coliziune cu o altă mașină care se deplasa pe drumul cu prioritate, dinspre municipiul Suceava spre Dorohoi.

Citește și: Aida Parascan, implicată într-un grav accident de mașină: ”Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc”

În urma accidentului, trei persoane din autoturismul înmatriculat în Ucraina şi trei din cel înmatriculat în Botoşani au fost rănite, fiind preluate de echipajele de ambulanţă ajunse la faţa locului.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani şi Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, dar şi două ambulanţe SAJ Botoşani. Aceştia au găsit şase persoane rănite, patru femei, dintre care una însărcinată, un bărbat şi un băieţel de un an şi şapte luni. Toate victimele erau ieşite din maşini. Acestea au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Mavromati’ Botoşani pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, citați de stiri.botosani.ro.

Citește și: Mașină Google Street View, lovită de un tren, în Mehedinți VIDEO

Copilul este în stare gravă.