Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere. Motivul intim pentru care nu a născut natural

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinții unui băiețel superb, care a primit nota 10 la naștere. Soția prezentatorului de la Antena 1 a făcut primele declarații despre cum se simte, la două zile după ce a născut.

13 sept. 2021, 17:33
Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere. Motivul intim pentru care nu a născut natural

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană, însă nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care nu a născut natural.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după naştere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trec prin clipe unice de când fiul lor a venit pe lume. Soția prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” a născut vineri seara. „Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin aici despre cum a decurs toată nașterea. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său în prima lui zi de viață: „Dragul meu Cârcel…”

Soția lui Dani Oțil este foarte fericită că totul a decurs bine și că bebelușul este sănătos!


loading...
Partenerii noștri