Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose. Artista nu a renunţat la evenimente FOTO

Theo Rose a rămas însărcinată doar după o relaţie de câteva luni cu Aghel Damian, iar cei doi vor deveni părinţi cel mai probabil la sfârţitul lunii iunie.

22 ian. 2023, 09:37

Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose. Cântăreaţa şi iubitul ei au organizat la finalul anului trecut o petrecere în care au dezvăluit dacă urmează să aibă o fetiţă sau un băieţel. Alături de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, Theo Rose şi Anghel Damian au organizat ceea ce este cunoscut drept „gender reveal party”, un eveniment festiv la care este dezvăluit sexul viitorului copil. Nu au lipsit artificiile, iar din spectacolul de lumini şi fum albastru s-a aflat că Theo Rose urmează să nască un băieţel! „Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose.

Citeşte şi: Theo Rose, dezvăluiri despre cel mai greu moment prin care a trecut: „Mă gândeam la cât de rău îmi e”

Vedeta mai are aproape cinci luni până când va deveni mamă, dar acest lucru nu o împiedică să participe în continuare la evenimentele la care este invitată să cânte. Astfel, recent, Theo Rose a onorat o petrecere în care a apărut îmbrăcată într-o rochie mulată pe corp, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă!

Citeşte şi: Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș mânca foarte mult”, a spus Theo Rose, care a mărturisit că partenerul ei este foarte grijuliu: „Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”.