Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”

Theo Rose a mers în primele zile ale anului 2023 la Spitalul Fundeni, făcându-le o surpriză copiilor bolnavi de cancer. Artista a rămas impresionată de suferinţele micuţilor şi a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram.

09 ian. 2023, 14:03
Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”
Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: "Am văzut groază și neputință în ochii ei"

Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă. Artista a fost însoţită de Bogdan de la Ploiești și Codin Maticiuc, iar după vizită a postat pe contul său de Instagram un video emoționant, dar și un mesaj sfâșietor.

Citeşte şi: Theo Rose, probleme de sănătate în prima zi din 2023. Vedeta, însărcinată în trimestrul al doilea: „M-a jenat zona toată ziua și după cântări m-am uitat să văd ce e”

„Noi am început anul așa. Cu o mare de conștientizări și recunoștință.Problemele noastre nu mai sunt probleme. În fața a ceea ce am văzut la Spitalul Fundeni- secția Hematologie pediatrică, suntem toți egali și în dependență de serviciile medicale și voia Lui Dumnezeu. Mulți dintre copiii pe care i-am vizitat păreau a fi perfect sănătoși. Alții, deși vizibil în stare mai gravă, aveau toate speranțele că lucrurile se vor îndrepta. Însă de părinții lor ți se rupe inima. Îmi părea rău că trebuia să plec și să las mamele acolo, singure. N-aș vrea să fiu singură cu gândurile mele într-o asemenea situație.Am intrat într-un salon unde o mama de vârsta mea stătea cu bebelușul de un an și puțin, Nicolas. Am văzut groază și neputință în ochii ei. I-am promis că o să mă rog pentru ei.  Mi se pare extraordinar că putem ajuta ca spitalele care găzduiesc toată suferința și panica asta să fie cât mai primitoare, blânde și dotate.Cine îsi permite să doneze 2€ sau 4€ lunar, să nu ezite s-o facă. Dacă nu există suficientă motivație, vă recomand și vouă o vizită la Fundeni. Veți vrea să le dați tot ce aveți”, a scris Theo Rose.

Citeşte şi: Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose! Artista se confruntă cu noi probleme și a cerut ajutorul fanilor săi : ”Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”

Codin Maticiuc i-a lăsat și el un comentariu, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut pentru copiii bolnavi de cancer: „Mulțumesc pentru tot! Ai un umăr atât de firav și a contat atât de mult că l-ai pus alături de noi!”.

De altfel, vedeta a primit nenumărate mesaje de la fani. „Felicitări vouă cei care v-ați implicat, iar despre Codin… îmi scot pălăria în fața lui… super om”, ” Felicitari,om bun! Sunt tare mândră de tine. Avem nevoie de mai mulți oameni aşa ca tine”, „Felicitări, Theo, pentru ajutorul dat copiilor atât de bolnavi, ai un suflet mare”, Felicitări, oameni minunați! Mă doare rău sufletul când văd copilași cu boala asta crunta pe care și eu am avut-o! şsti minunată!”, „Sunt mamă și abia mă uit la imaginile astea. Câtă tărie ai să mergi sa faci aceste fapte bune și să nu izbucnești acolo în plâns fiind și însărcinată… Ești un om minunat!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Theo Rose.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)