Primele imagini cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Antonescu. Ce mesaj a transmis artista din spital FOTO

Andreea Antonescu a născut din nou, la aproape 40 de ani, primul copil din relaţia cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Artista mai are o fetiţă, Sienna, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu afaceristul Traian Spak.

21 dec. 2022, 18:37

Primele imagini cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Antonescu. Artista a născut la un spital privat din București şi a postat deja pe reţelele de socializare primele imagini cu micuţa! Cântăreaţa va fi externată în câteva zile.

„Mi-am pus frumos bebelina la geam, ca să vadă și ea prima ninsoare. Mami este înnebunită după prima ninsoare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, cumințele. Am primit și flori. Suntem foarte bine, foarte fericite și foarte liniștite după cum vedeți. Mulțumim pentru toate mesajele superbe pe care le-am primit de la voi”, a spus Andreea Antonescu.

Citeşte şi: Andreea Antonescu a născut a doua fetiță. Primele declarații: „Am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață”

Artista a fost vizitată la spital şi de fiica sa cea mare, Sienna, revenită special din SUA, acolo unde locuieşte cu tatăl ei. „Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a povestit Andreea Antonescu pe Instagram.

„Eram conștientă că nu am de ce să mă tem pentru că am ales să nasc în România. Cu toate acestea, nu vă puteți imagina ce era în sufletul meu știind că în cel mai scurt timp îmi voi ține a doua minune în brațe. Mi s-au făcut ultimele pregătiri, tot personalul m-a încurajat, așteptându-se probabil sa fiu mult mai puternică, din ce văzuseră pe la TV și chiar sunt, dar nu atunci când vine vorba de fetițele mele. M-au ținut de mână, la propriu, pe tot parcursul operației, mi-au pus muzica preferată, de Crăciun, și au făcut glume… efectiv tot posibilul pentru a mă detensiona, însă nu m-am putut calma real decât în momentul în care m-au felicitat pentru că am născut o fetiță de nota 10. M-am simțit ca în familie în toate aceste zile petrecute în clinică, cu toată atenția și toate îngrijirile care ne-au fost acordate atât mie, cât și bebelinei”, a msi scris Andreea Antonescu.