Andreea Antonescu a născut a doua fetiță. Primele declarații: „Am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață”

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a născut a doua fetiță. Este primul copil pe care artista îl are cu iubitul ei, jurnalistul Victor Vrînceanu.

19 dec. 2022, 17:55
Andreea Antonescu a născut a doua fetiță. Primele declarații: „Am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață”

Andreea Antonescu a făcut primele declarații după ce a născut-o pe fetița ei. Artista a mărturisit că micuța e perfect sănătoasă și că se simtă împlinită și fericită.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris cântăreața pe rețelele sociale.

Citește și Cum arată Andreea Antonescu în ultimul trimestru de sarcină. Cântăreaţa face furori pe reţelele de socializare

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu sunt într-o relație sde aproximativ un an. Și-au făcut publică relația odată cu anunțul legat de sarcină.

Andreea Antonescu și Traian Speak au divorțat recent. Fiica lor a ales să rămână alături de tată, în SUA

Cântăreața și Traian Speak au divorțat anul acesta, ei fiind despărțiți de câțiva ani. Andreea Antonescu a rămas cu o casă în SUA în urma separării. Fiica celor doi, Sienna, în vârstă de 11 ani, a ales să rămână în SUA, alături de tatăl ei, pentru a studia acolo.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.

Cântăreața și fiica ei vorbesc zilnic, dar uneori le este greu din cauza diferenței de fus orar. Andreea Antonescu spune despre Sienna că este pasionată de muzică, dar nu știe încă dacă fiica ei va alege aceeași carieră ca și ea.