Primele imagini cu criminalul din Bihor după ce şi-a ucis iubita. Ce a făcut Bone Ferenc

Profesorul suspectat ca și-a ucis iubita și i-a aruncat trupul pe un câmp din Bihor a fost prins. Bone Ferenc a fost găsit într-un vagon de tren dezafectat din Oradea. Anchetatorii au găsit şi maşina cu care presupun că a transportat cadavrul iubitei sale, după ce a sugrumat-o.

27 mai 2022, 14:11
Primele imagini cu criminalul din Bihor după ce şi-a ucis iubita. Ce a făcut Bone Ferenc

Bone Ferenc, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, în vârstă de 43 de ani, a mărturist că şi-a ucis iubita şi i-a aruncat trupul neînsufleţit în apropierea unei benzinării din Bihor. Criminalul le-a spus anchetatorilor că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte.

Bărbatul a povestit şi că şi-a sugrumat iubita la Vălul Miresei deoarece ar fi cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și ar fi vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Bone Ferenc a spus că în momentul în care a fost refuzat și-a pierdut mințile, dar că nu a dorit să o omoare pe tânără.

După ce a realizat că fata a murit, Bone Ferenc a pus cadavrul în portabgajul maşinii sale şi a plecat spre Cluj. A umblat mai multe ore cu cadavrul fetei în mașină până l-a abandonat, acoperit cu saci menajeri, în nişte tufişuri în zona unei benzinării dezafectate de la marginea satului Corniţel, din apropiere de Aleșd, judeţul Bihor. El le-ar fi spus anchetatorilor că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât.

După comiterea crimei, Bone Ferenc a fost filmat de o cameră de supraveghere într-un magazin. Pe imagini se vede cum criminalul hotărât în magazin, iar când vede că în încăpere este o cameră de filmat, îşi pune mâna la faţă şi-şi acopere chipul.

Parchetul a transmis că Beata Molnar a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și sunt semne că s-ar fi luptat ca să scape. Fata a fost sugrumată şi a murit.

Bone Ferenc era cunoscut ca o persoană violentă. Anul trecut a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare, pedeapsă suspendată sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani, plus 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Totodată, instanţa i-a impus bărbatului să frecventeze un program de reintegrare socială, dar şi unul de consiliere psihologică „în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa” în comportamentul său.