Primele imagini cu Dan Ciotoi pe patul de spital! ”Și Superman a avut nevoie de medici”| FOTO

În timp ce majoritatea românilor se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, trece prin momente de cumpănă. Zilele trecute artistul a fost internat și operat de urgență, după ce medicii i-au descoperit o hernie. Acum, fondatorul trupei Generic a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon, unde se recuperează, după operație.

17 dec. 2023, 17:26

Primele imagini cu Dan Ciotoi pe patul de spital! În urmă cu câteva ore, Liviu Ciotoi, fiul marelui artist, a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu tatăl său.

Citește și Ultimele informaţii despre starea lui Dan Ciotoi. Fiul artistului e rezervat: „Vor fi zece zile critice”

Primele imagini cu Dan Ciotoi pe patul de spital!

În imaginea respectivă, Dan Ciotoi se află pe patul de spital, vizibil slăbit și încearcă să zâmbească.

Lângă el se află și fiul său, Liviu Ciotoi care pare extrem de fericit că tatăl său a reușit să treacă peste această cumpănă.

”Și Superman a avut nevoie de medici”, a scris fiul lui Dan Ciotoi în dereptul imagini postate pe pagina de Facebook Generic Show.

Fanii artistului au reacționat imediat la postare, iar urările de sănătate au curs în comentariile internauților.

”Dan Ciotoi este și va fi 100% un om puternic.

Sănătate multă maestre!

Te iubim Superman și te așteptăm acasă! Ești puternic

Multa sănătate Dan Ciotoi și însănătoșire grabnică! Sărbători fericite alături de frumoasa voastră familie! Salutari din Italia”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Vă reamintim că fiul artistului i-a anunțat joi pe fanii tatălui său că starea de sănătate a fondatorului Generic este fragilă acum și că până la sfârșitul primăverii Dan Ciotoi nu va mai putea fi prezent la evenimente.

Se pare că vineri starea de sănătate a lui Dan Ciotoi s-a ameliorat, dar fiu său avertizează, potrivit Fanatik, că tatăl său nu este încă în afara pericolului.

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere.

Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata…

Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare”, sunt singurele declarații făcute de băiatul lui Dan Ciotoi, pentru Fanatik.

Citește și Dan Ciotoi, operat de urgență. ”Este la Terapie Intensivă, așteptăm să se trezească”