Primele imagini cu Elena Udrea pe targă la spital după ce i s-a făcut rău în închisoare

Elena Udrea a ajuns de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti după ce joi dimineaţă i s-a făcut rău în închisoare. Personalul Penitenctiarului Târgşorul Nou a chemat ambulanţa, iar fostul ministru a fost dus pe targă la spital pentru investigaţii medicale.

03 nov. 2022, 14:47
Primele imagini cu Elena Udrea pe targă la spital după ce i s-a făcut rău în închisoare

Primele imagini cu Elena Udrea pe targă la spital după ce i s-a făcut rău în penitenciar. Fostul ministru a ajuns joi dimineaţă la UPU Ploieşti după ce ar fi leşinat în închisoare.

Elena Udrea a fost adusă cu ambulanţa la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti de la Penitenciarul Târgoşor, acolo unde se află încarcerată pentru a-şi ispăşi pedeapsa de şase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

În aceste momente ea se află la Unitatea de Primiri Urgente, sub pază, anunţă prahova-news.ro.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, arată SAJ Prahova.

Exclusiv! Prima reacție a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a fost dusă de urgență la spital: „A cedat! Oricât de puternică ar fi nu le poate duce singură pe toate”

”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgcsor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață. Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este Departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate pentru Romaniatv.net.