IMAGINI DRAMATICE de la locul prăbuşirii elicopterului din Bacău VIDEO EXCLUSIV

Un elicopter militar s-a prăbuşit joi, în jurul orei 16.00,în zona barajului Bereşti - Bistriţa, în judeţul Bacău. Incidentul aviatic a fost anunţat de o persoană la numărul de urgenţă 112. Două persoane aflate în elicopter au decedat, iar alte trei sunt rănite.

RomaniaTV.net
07 mart. 2013, 14:55
Elicopterul prăbuşit în Bacău era un Puma Socat şi aparţinea Forţelor Aeriene Române. Potrivit unui comunicat MApN, accidentul s-a produs în timpul executării unui zbor în formaţie.

Era un echipaj format din trei persoane. Este o misiune de instrucţie formată dintr-un echipaj complet„, a declarat ministrul Apărarii, Mircea Duşa.

Duşa a precizat că două persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite şi vor fi aduse cu o aeronavă a MApN la un spital din Bucureşti.

Ministrul a mai spus că a numit o comisie de anchetă care să meargă la locul prăbuşirii elicopterului, precizând că în scurt timp şi el va merge acolo.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au fost mobilizate la locul prăbuşirii accidentului.

„La acest moment pot să vă spun că am primit un apel pe 112, despre un posibil elicopter militar prăbuşit în localitatea Bereşti -Bistriţa”, a declarat locotenent Andrei Grecu, ISU Bacău, la România TV.