Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae. Fotografiile au apărut și într-o revistă din Franța

A trecut aproximativ o lună de la nașterea fetiței fostului Prinț Nicolae și a soției sale, iar primele fotografii au apărut într-o revistă franceză. Maria-Alexandra a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05.

02 dec. 2020, 15:47
Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae. Fotografiile au apărut și într-o revistă din Franța

Primele imagini cu fetița Prințului Nicolae. Soția principelui, Alina-Maria, a născut la Spitalul Polizu din Capitală pe 7 noiembrie, făcându-l pe Nicolae tată la vârsta de 35 de ani.

Citește și: Prinţul Nicolae al României: „Îmi voi invita familia la botez şi sper că venirea unui copil ne va reapropia”

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte.”

Prințul Nicolae a anunțat pe rețelele de socializare faptul că ei și fetița lor au pozat pentru revista franceză Point de Vue, în ediţia care a apărut tot astăzi în magazine. Într-un articol exclusiv, Nicolae şi Alina ai României apar ţinându-şi în braţe fiica în vârstă de nicio lună

Primele imagini cu fetița prințului Nicolae. Bebeluşul este primul venit în familia tânărului de 35 de ani şi a soţiei lui de 32, Alina Maria. Nicolae mai are o fetiță în vârstă de patru ani dintr-o relație anterioară, cu Nicoleta Cîrjan.

Citește și: Principele Nicolae: „Bunicul meu a avut darul de a aduce oamenii împreună. În ’92, mi-am dat seama că bunicul meu nu e bunicul meu”

”Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile” , a declarat Nicolae al României.

Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internațională a Copilului, când soția sa era însărcinată în câteva luni.