Primele imagini cu fiica cea mică a lui Adrian Minune, după ce s-a aflat că va deveni mămică. Le-a arătat tuturor ecografia

Adriana Simionescu radiază de fericire și asta pentru că în scurt timp va deveni mamă. Cântăreața le-a arătat urmăritorilor săi ecografia, după ce a mers la control.

24 nov. 2022, 18:11
Primele imagini cu fiica cea mică a lui Adrian Minune, după ce s-a aflat că va deveni mămică. Le-a arătat tuturor ecografia

Adriana Simionescu radiază de fericire și asta pentru că în scurt timp va deveni mamă. La sfârșitul primăverii viitoare, fiica cea mică a lui Adrian Minune își va vedea visul împlinit. Aceasta este foarte emoționată și asta pentru că va începe o nouă etapă pentru ea.

Adriana Simionescu le-a arătat ecografia urmăritorilor săi

Fiica cea mică a lui Adrian Minune le-a dat tuturor vestea că va deveni mamă și că trăiește o perioadă foarte frumoasă. De curând, aceasta a fost la un control și le-a arătat și urmăritorilor ei poza cu ecografia. Adriana este mai mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. De asemenea, cea care i-a fost alături și a însoțit-o la control, a fost chiar sora sa, Karmen.

,,Sunt fericită să vă anunț despre această minune care mi se întâmplă! Vă spun sincer că am emoții! Este o etapă nouă din viața mea, care vine cu multe schimbări! Nu mai puteam ține secret față de voi… așa că, VOI DEVENI MĂMICĂ ❤️”, a fost mesajul Adrianei Simionescu de pe Instagram.

Nici sora acesteia nu și-a putut stăpâni momentele de fericire așa că și-a postat și ea un mesaj pe conturile de socializare.

„Sunt mândră să vă spun că O SĂ FIU MĂTUȘA KARMEN! 👼🏼 Am ajuns la o nouă etapă a vieții în care nu mai facem noi prostii, ci va trebui să fim polițiste între copiii noștri. Ce poate fi mai frumos? Revenim cu «gender reveal» când aflăm dacă Sofi va avea un verișor sau o verișoară!”, a scris Karmen pe contul său de Instagram.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp se lansează în afaceri. Cum i-a venit ideea. Are legătură cu băiețelul său

Adrian Minune nu își încape în piele de fericire după ce a aflat că va deveni din nou bunic

Adrian Minune se poate considera cu adevărat fericit și asta pentru că toate par să decurgă conform planului. Are o familie frumoasă, succes pe toate planurile și curând va deveni din nou bunic.

Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat artistul la „Xtra Night Show”, în urmă cu ceva timp.
Citește și: EXCLUSIV Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. „A fost un calvar, totul a fost blocat!” VIDEO