EXCLUSIV Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. „A fost un calvar, totul a fost blocat!” VIDEO

Fuego a trăit pe pielea lui pana de curent din republica Moldova, care a avut loc, miercuri, 23 noiembrie, când totul a fost blocat pentru câteva ore.

24 nov. 2022, 17:06
EXCLUSIV Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. „A fost un calvar, totul a fost blocat!” VIDEO
Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. "A fost un calvar, totul a fost blocat!"

Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. Fuego, pe numele real Paul Surugiu, se află de mai bine de o săptămână la Chișinău, unde repetă împreună cu formația fraților Vitalie și Vasile Advahov pentru spectacolele de final de an pe care le pregătește, în mod tradițional, românilor. Artistul a dezvăluit la România TV ce s-a întâmplat, de fapt, în Republica Moldova.

Citeşte şi: Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”

„Eu sunt acum la Chişnău, sunt de mai multe zile aici, pentru că repet cu orchestra fraţilor Advahov, pentru concertul meu de pe 2 decembrie de la Sala Palatului! Sunt extrem de bucuros că pot să fac acest lucru, că pot să trec Prutul, din păcate cu paşaport… asta e situaţia! Dar ce pot să spun este că a fost un calvar aici ieri, câteva ore nu am avut curent, totul a fost blocat, ne-am oprit din repetiţii… dar în final se pare că totul s-a terminat cu bine pentru că s-au reluat activităţile. Se pare că aici oficialităţile şi-au făcut treaba foarte bine, pentru că au reuşit foarte repede ca totul să revină la normal!”, a declarat Fuego.

Citeşte şi: Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o în zeci de ani de carieră: „Nu sunt un om extravagant. Investițiile mele au fost bine gândite și temperate”

„Oamenii sunt îngrijoraţi, atenţi la tot ce se întâmplă acum în lume şi în Ucraina, sunt speriaţi, încearcă să-şi drămuiască existenţa şi bănuţul lunar. În schimb, sunt dornici de evenimente, aproape zilnic la Chişinău sunt spectacole la Sala Palatului aici, şi sălile sunt pline!”, a mai adăugat îndrăgitul artist.

Fuego a prins pana de curent din 2012, tot la Chișinău, pe scenă!

Fuego a mai trecut printr-o situaţie similară în 2012, exact când se afla pe scena Palatului Național din Chișinău, când s-a oprit curentul aproape o oră, chiar în timp ce se afla pe scenă! Artistul a declarat că a spus bancuri până la remedierea problemei!