Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri de el”. Ce nume a ales fotomodelul

Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton, născut de o mamă surogat. Fotomodelul și Carter Reum au devenit părinți pentru prima oară la începutul lunii ianuarie. Fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum arată micuțul.

24 feb. 2023, 18:50
Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri de el”. Ce nume a ales fotomodelul
Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton

Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton. Fotografiile publicate au adunat, în nici 24 de ore, peste 1,7 milioane de like-uri și 17.000 de comentarii din partea fanilor, care, în unanimitate, au declarat că acestea sunt cele mai frumoase poze ale sale.

Citește și: Nunta anului! Celebra moștenitoare, Paris Hilton, s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani după ce a bifat trei logodne. Fiica celei mai bogate dinastii a avut o nuntă de lux cu 4 rochii de mireasă și vedete de la Hollywood

Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton.

Paris Hilton și partenerul ei, Carter Reum, s-au căsătorit în luna noiembrie 2021, iar doi ani mai târziu au devenit părinții unui băiețel superb. Paris a dezvăluit și numele pe care l-a primit adorabilul lor fiu.

Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum. Iar eu și Carter suntem atât de mândri de el. Plănuiesc numele copiilor mei de ani și ani„, a dezvăluit ea, conform Page Six, menționând că Phoenix înseamnă și „speranță, renaștere și transformare’.

Vedeta a explicat că numele Barron l-a ales în memoria bunicului ei. „El a fost întotdeauna mentorul meu și l-am admirat atât de mult pe bunicul meu, am fost atât de apropiați și îmi lipsește în fiecare zi, așa că am vrut să-l onorez prin incl`uderea numelui său în numele primului meu fiu‘, a mai spus ea. Paris a adăugat și că, atunci când va avea o fetiță, aceasta va primi numele Londra.

Viața ei s-a schimbat total după ce a început povestea de iubire cu Carter Raum. Se cunoșteau de peste 15 ani, dar au spus da unei relaţii sentimentale abia când au sărbătorit împreună Thanksgiving Day în 2019.

La vârsta de 40 de ani şi după trei tentative eşuate, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton s-a căsătorit cu Reum purtând o rochie semnată de casa Oscar de la Renta. „Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru”, scria Paris Hilton pe Instagram.

Nunta a avut loc la nouă zile după ce Reum i-a cerut mâna în timpul unei călătorii, de ziua ei.