Paris Hilton, primul Crăciun în rolul de mămică, alături de micuții Phoenix și London. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară de Ziua Recunoștinței

Paris Hilton a postat câteva fotografii în care apare legănându-și fiul, pe Phoenix, lângă bradul de Crăciun roz pe care l-a aprins în cinstea fiicei sale nou-născute, London.

30 nov. 2023, 16:43

Paris Hilton a anunțat venirea pe lume a micuței London, chiar de Ziua Recunoștinței, când i-a șocat pe toți: „Recunoscătoare pentru fetița mea”. Acum, vedeta a apărut lângă bradul de Crăciun.

Actrița și soțul său, Carter Reum, au fost binecuvântați cu cei doi copii prin intermediul unei mame surogat. La scurt timp după vestea nașterii fetiței, Paris Hilton a postat fotografii cu prima sărbătoare de Crăciun în rolul de mamă. Phoenix, care are aproape 11 luni, stă în poala mamei sale, în timp ce privește bradul împodobit.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Paris Hilton, născut de o mamă surogat: „Suntem atât de mândri de el”. Ce nume a ales fotomodelul

„O sărbătorim pe fetița noastră, London, cu un Crăciun roz!”, a scris Paris pe rețelele sociale. Vedeta a postat câteva imagini doar cu ea și Phoenix, dar și una alături de cumnata ei, Halle Hammond, care și-a adus copiii să sărbătorească.

Vedeta a postat și un videoclip în care îl poartă pe Phoenix până la bradul de Crăciun, în timp ce privește încântat luminile.

„Uite ce brad frumos. Îți place? Nu-i așa că e frumos?”, i-a spus Paris Hilton fiului ei bucuros.

De Ziua Recunoștinței, Paris a postat o imagine cu un compleu roz de bebeluș, cu numele London scris pe el: „Mulțumită pentru fetița mea!”, a scris blonda.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: „Paris Hilton după o noapte de beţie”

Atunci, nimeni nu a știut dacă micuța s-a născut sau urma să vină pe lume. Totul a fost confirmat când un reprezentant al lui Paris a dezvăluit pentru Associated Press că o mamă surogat i-a dat viață lui London. Tot de Ziua Recunoștinței, Paris a împărtășit un videoclip emoționant în care ea și Carter îi spun lui Phoenix că are o surioară.

În luna ianuarie, Paris Hilton și Carter au anunțat că l-au primit pe lume pe bebelușul Phoenix cu ajutorul unei mame surogat. Într-un interviu pentur Harper’s Bazar, Paris a explicat de ce a luat măsuri drastice și nu a vorbit despre copil.

„Toată viața mea a fost atât de publică. Nu am avut niciodată nimic pentru mine. Am decis că vrem să avem toată această experiență doar pentru noi”, a spus ea.