Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Cum s-a fotografiat cu cele două fetiţe

Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Artistul a declanşat o adevărată revoltă pe reţelele de socializare, după ce, enervat de niște comentarii ale unor doamne și domnișoare, a spus lucruri dure la adresa femeilor.

29 nov. 2021, 18:25
Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Cum s-a fotografiat cu cele două fetiţe
Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice

Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Actorul a postat niște filmulețe în care se distrează de minune cu fiicele sale și ale Andreei Bălan, Ella și Clara.

Citeşte şi: George Burcea rupe tăcerea după clipul în care îndeamnă la violență domestică: „Ceea ce am spus este impardonabil”

Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice

Cei trei au petrecut de minune, nu doar că au fost protagoniștii unei sesiuni de desenat, dar tatăl lor s-a pus complet la mintea micuțelor și au făcut împreună tot felul de ghidușii.

George Burcea a revoltat internauţii

George Burcea şi-a ieşit din fire după unele comentarii şi a făcut declaraţii dure la adresa femeilor. „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, au fost cuvintele acare au stârnit furtuna.

Ulterior, actorul și-a exprimat public scuzele, pe rețelelele de socializare, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste mie și niciunei femei’, a scris George Burcea pe Instagram.


loading...