Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu. Cum arată bărbatul cu care bruneta va avea un copil

Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu. Vestea că fosta asistentă TV este însărcinată a luat prin surprindere pe multă lume, unul dintre motive fiind chiar partenerul ei, pe care puţină lume îl cunoaşte.

25 oct. 2022, 10:29

Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu. Bruneta trece prin cea mai bună perioadă din viaţa sa, recent, a anunţat că urmează să devină mamă pentru prima dată şi este foarte entuziasmată. Aceasta a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte copii, iar acum visul ei a devenit realitate.

Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului.(…) Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”,  a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Daniela Crudu şi-a scos la vânzare apartamentul. Cum arată imobilul în care locuiește fosta asistentă TV

Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu

Bărbatul care care Daniela Crudu va avea un copil este machedon şi are 27 de ani, potrivit Spynews.ro. Așadar, între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de șase ani. Bruneta a explicat că relația lor durează de aproape un an și că este foarte îndrăgostită de omul de afaceri din România, un bărbat discret și care o susține în tot ceea ce face, indiferent de ce este vorba.

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a spus Daniela Crudu.

Cum a reacţionat Bianca Drăguşanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Eu nu știu nimic, dar dacă este adevărat, Doamne ajută! Mă bucur pentru ea, era momentul. Sigur o să fie cea mai tare schimbare din viața ei, de care eu consider că avea nevoie și știi că eu cred că Dumnezeu i-a trimis exact în momentul potrivit. Nu am vorbit încă cu ea, dar sper să fie adevărat.

 Eu cred că o să aibă o fetiță superbă ca ea și în orice context ar fi se poate baza pe mine! O sfătuiesc să nu ceară sfaturi de la mamele atotștiutoare pentru că meseria de mamă se învață în timp ce îți faci conexiunea cu copilul și alte sfaturi nu am ce să îi dau, doar că sunt foarte bucuroasă și fericită pentru ea.

O să fie super dedicată și super mamă! Repet, din punctul meu de vedere, meseria de mamă se învață odată ce ai conexiune cu copilul tău.

Cred că o să fie o mamă dedicată, iubitoare, perfectă, devotată. Odată ce dai naștere unui copil viața ta se schimbă cu totul și pe parcurs se învață toate lucrurile. O să simtă. Eu știu că ea își dorea un copil, dacă a decis și este sănătos, eu mă bucur pentru ea! Ca mamă, o văd perfectă sinceră să fiu.

O mamă super sexy, super perfectă, super amuzantă. Nu cred că o să se schimbe ea, decât în bine”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.