Primele imagini cu mama şi copilul găsiţi în pădurea din Braşov rătăcind de 24 de ore

O mamă şi copilul ei de 3 ani, rătăciţi într-o pădure din Braşov de aproape 24 de ore, au fost găsiţi de un echipaj de la clubul de voluntari Rescue 4x4 Brasov, împreună cu un agent de poliţie.

22 apr. 2019, 15:37

Femeia şi copilul au fost găsiţi pe un drum forestier, în zona Valea Tinoasa, scrie observator.tv.

Autorităţile informează că cele două persoane dispărute în pădurea din Braşov de aproape 24 de ore au fost găsite de către un agent de poliţie împreuna cu un echipaj de la Rescue 4×4 Braşov.

Autorităţile au ţinut să le mulţumească membrilor echipajelor Rescue 4×4 Brasov pentru promptitudinea, profesionalismul şi sprijinul acordat în acţiunile de căutare a celor 2 persoane dispărute în pădure.
Mama a reuşit să iasă cu copilul la un drum forestier

După ce au rătăcit prin pădure aproape 24 de ore, femeia a reuşit să găsească un drum forestier, unde a şi fost găsită împreună cu copilul. Cele două persoane sunt tefere, însă sunt foarte slăbite.

Femeia era cu familia la picnic. La ora 13:00, ieri după amiaza, ea a plecat cu cel mic în plimbare ușoară către pădure şi nu s-au mai întors. Când a văzut ca nu mai apare, familia a anunțat dispariția la 112.

Astfel, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors.

Aceștia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov împreună cu alţi membri ai familiei.