Primele imagini cu medicul dispărut în lac. Părinţii lui vorbesc despre ameninţări cu moartea

Răsturnare de situaţie în cazul chirurgului dispărut de 4 zile în Prahova. Familia medicului spune că acesta a primit ameninţări cu moartea de la tatăl fostei soţii. Cu o zi înainte de dispariţie, doctorul a fost să se spovedească unui preot. România TV are în exclusivitate primele imagini cu chirurgul dispărut.

19 aug. 2016, 13:53

Ancheta în cazul medicului dispărut în urmă cu şase zile se complică. Rudele acestuia susţin că fostul socru l-a ameninţat spunându-i că dacă nu-i lasă fata în pace îl va omorî. Bărbatul este deţinător de armă şi vineri a fost chemat la poliţie pentru audieri. Între timp, forţe impresionante continuă căutările în lac. Medicul are 34 de ani şi se pare că în ultimul timp era în depresie după ce divorţase de soţia sa cu care se căsătorise în urmă cu doar 3 luni.

Medicul din Bucureşti este dat dispărut de câteva zile. Mai mulţi scafandri îl caută în lacul de acumulare de la barajul Paltinu din judeţul Prahova. Mai mult, maşina bărbatului a fost găsită lângă baraj, iar oamenii legii au găsit acasă la acesta şi un bilet de adio.

Prima ipoteză pe care merg oamenii legii este cea a sinuciderii. Poliţiştii îi audiază pe oamenii care ar putea avea legătură cu acest caz.