Primele imagini cu Mircea Beuran în sala de operaţii. Are ceas la mână şi nu poartă bonetă şi mască de protecţie FOTO

Camerele de supraveghere de la Spitalul Floreasca au înregistrat momentul în care Mircea Beuran intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi, după ce incendiul în urma căruia o paciantă s-a ales cu cu arsuri grave, decedând după câteva zile, a fost stins. 

08 ian. 2020, 17:57

Mircea Beuran intră în sală după incident şi apare fără bonetă sau mască de protecţie, dar cu ceasul la mână, lucru complet interzis și de nepermis pentru un medic.

Un deputat dezvăluie practicile profesorului Beuran: „Este prototipul Dumnezeului medical care şi-a construit o camarilă”

IMAGINI CARE TREBUIE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL!

Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat!

Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat.

Cum a intrat?

Ca un nesimțit.

Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt „ca de pe stradă”!

Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!

Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!

Incompetența Ucide!„, a scris pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Cazul pacientei arse în timpul operaţiei la Spitalul Floreasca. Ministrul Sănătăţii: A fost diagnosticată greşit cu alergie la iod

Pe imaginile difuzate de Antena 1 se observă cum Mircea Beuran se apropie de pacientă şi pare să o examineze. În aceleaşi imagini apar cel puţin alte cinci persoane care asistă la operaţie.

Ancheta de la spitalul Floreasca continuă în cazul pacientei arse. Poliţiştii şi inspectorii Ministerului Sănătăţii caută un al doilea pacient care ar fi fost ars în timpul unei intervenţii chirugicale în cel mai mare spital de urgenţă din ţară.


loading...