Primele imagini cu poliţistul bătut de patronul unei pensiunui din Harghita

Au apărut primele imagini de la scandalul din stațiunea din Harghita în care un polițist a fost bătut cu sălbăticie de patronul unei pensiuni. Agresorul este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

24 ian. 2019, 07:17
Primele imagini cu poliţistul bătut de patronul unei pensiunui din Harghita

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Harghita, incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona turistică Mădăraş.

În timp ce se afla în faţa unei cabane, poliţistul local a avut un schimb de replici cu patronul unei pensiuni din zonă

Bărbatul, care îl mai ameninţase pe poliţistul local, enervat că a fost amendat de mai multe ori, a tăbărât apoi pe tânăr, lovindu-l cu pumnii iar apoi, când victima sa a căzut, şi cu picioarele peste faţă, ameninţându-l explicit că „vei muri”.

„Victima a fost preluată de doi cunoscuţi (n.r. – doi cunoscuţi ai poliţistului), care s-au îndreptat cu un autoturism spre localitatea Izvoare, solicitând şi un echipaj de ambulanţă, însă fără a reclama iniţial agresiunea”, se precizează în informare.

Agresorul s-a urcat pe un snowmobil şi a plecat în urmărirea poliţistului. Pe drumul spre spital, agresorul a lovit maşina poliţistului din toate părţile, încercând să o oprească.

Bărbatul este acum cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile.