Primele imagini cu Sânmărtean şi Piţurcă la Al Ittihad. Ce reacţie a avut Prodanca

Lucian Sânmărtean a semnat cu Al Ittihad, grupare care i-a oferit un salariu de un milion de dolari pe sezon. Fotbalistul a fost dorit şi de Laurenţiu Reghecampf, al Al Hilal.

04 ian. 2015, 12:38

Lucian Sânmărtean este de sâmbătă jucătorul lui Al Ittihad, cel mai probabil Steaua urmând să primească în schimbul său aproximativ două milioane de dolari.

La rândul său, fotbalistul va avea în Arabia Saudită un salariu de un milion de dolari pe sezon, el semnând un contract pe un an, valabil din vară, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Fotbalistul a fost dorit şi de Laurenţiu Reghecampf, la Al Hilal, dar oficialii grupării antrenate de Victor Piţurcă s-au mişcat mai repede.

După parafarea transferului, soţia lui Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, a postat pe Facebook două fotografii cu Sânmărtean şi Piţurcă, însoţite de următorul mesaj: „From the summer :)))) love u Lucian!„.

De asemenea, Anamaria Prodan a postat pe contul său de Twitter: „GOOD LUCK SANMARTEAN IN AL ITTIHAD!!!I M GLAD TO REPRESENT YOU! U r greate!!!„.