Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Cum arată partenera juratului de la Chefi la cuţite

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România, însă şi-a ţinut familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales pe partenera lui, care îi este alături de aproximativ 33 de ani.

10 oct. 2022, 13:25
Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Cum arată partenera juratului de la Chefi la cuţite
Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuţite nu și-a expus viața personală în fața publicului aproape deloc, ba chiar și-a ținut și căsnicia departe de ochii curioșilor. Bucătarul a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că între el și partenera lui de viață a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au cu ce să se mândrească, pentru că au împreună doi copii, Iulian și Miruna.

Citeşte şi: Rețeta secretă de chiftele marinate a lui Sorin Bontea. Care este trucul celebrului chef VIDEO

Primele imagini cu soţia lui Sorin Bontea

Ei bine, dacă vă întrebaţi cum arată soţia lui Bontea, misterul a fost desluşit. Cei doi soți au fost surprinși de Spynews.ro la cumpărături, în timp ce se plimbau prin mai multe magazine. După ce s-au bucurat de o sesiune de shopping la mall împreună, au comandat mini burgeri de la un restaurant. Sunt foarte atenți unul cu celălalt şi au grijă să petreacă timp împreună, chiar dacă exista perioade când le este mai greu, din cauza programului încărcat.

Rețeta de negresă a lui chef Sorin Bontea

INGREDIENTE pentru rețeta de negresă a lui chef Sorin Bontea:

  • 400 grame ciocolată neagră
  • 300 grame zahăr alb
  • 150 grame zahăr brun
  • 200 grame făină
  • 200 grame unt
  • 6 ouă
  • 50 grame cacao
  • un praf de sare
  • esenţă/ extract de vanilie/rom

Negresa e unul dintre deserturile preferate ale lui chef Sorin Bontea și îi iese excepțional. Dacă vreți să vă iasă la fel, e necesar să urmați cu atenție toți pașii. Așadar, înainte de toate, rupeți ciocolata în bucăți cât mai mici.

Apoi, o topiți la bain-marie, după care trebuie adăugat şi încorporat untul. Lăsați acest amestec să se răcească la temperatura camerei.
Nu uitați să puneți zahărul alb și brun într-un bol, peste care adăugați untul și ouăle. E nevoie să amestecați cu telul neîntrerupt ca amestecul să devină cremos. Faceți acest lucru până când observați că zahărul s-a topit de tot.

Mai departe, adăugați praful de sare și extractul de vanilie. În cazul în care nu aveți prin casă, puteți folosi și esență de vanilie sau rom, în funcție de preferințe.
Făina cernută și cacaua se încorporează treptat în crema făcută din ouă şi zahăr. Amestecați cu telul în tot acest tip. Adăugați apoi ciocolata topită peste compoziție.

După ce ați amestecat totul foarte bine, puteți pune compoziția prăjiturii într-o tavă pe care ați pus deja hârtie de copt.
Desertul se pune la copt pentru circa 30 de minue. Foarte important: cuptorul trebuie să fie preîncălzit la 180 de grade. Cum vă dați seama că negresa este gata? Vă uitați prin geamul de la cuptor și vezi dacă a început să crape, la suprafață.

Scoateți tava din cuptor și lăsați prăjitura la răcit. O puteți tăia în cuburi sau în triunghiuri, ca pe feliile de tort.