Primele imagini cu Ştefania, jandarmeriţa de 23 de ani bătută de huligani în Piaţa Victoriei. „Gândul acesta mă înfioară” Video

Imaginile cu tânăra jandarmerița snopită în bătaie de către un grup de huligani care au venit la portestele de vineri seara au șocat opinia publică. Un fotograf prezent la manifestație a recunoscut-o și și-a amintit ce i-a spus tânăra înainte de acel incident.

RomaniaTV.net
12 aug. 2018, 07:47
Primele imagini cu Ştefania, jandarmeriţa de 23 de ani bătută de huligani în Piaţa Victoriei. „Gândul acesta mă înfioară” Video

Informațiile care au apărut după episodul șocant cu jandarmerița bătută de grupul de huligani au fost foarte îngrijorătoare, însă medicii care au tratat-o au ieșit la declarații și au explicat că Ștefania nu are traumatisme atât de grave încât să-i pună viața în pericol.

Deși a ajuns la spital acuzând că nu-și mai poate simți picioarele, investigațiile medicale au arătat că Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei.

Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.

Un fotograf care a întâlnit-o pe Ștefania la protest a recunoscut-o din imaginile dure care au circulat cu ea peste tot și a mărturisit că, înainte de acel incident, tânăra de doar 23 de ani, era doar un zâmbet și-i vorbea foarte frumos. Drept pentru care a și surprins-o în câteva instantanee foarte frumoase, scrie Cancan.ro.

”Ieri în Piața Victoriei am avut o conversație cu fata asta frumoasă care a fost foarte amabilă, a vorbit tare frumos cu mine și care la sfârșit m-a întrebat râzând dacă a ieșit bine în fotografiile pe care i le-am făcut. Sper din tot sufletul ca nu este vorba despre ea în bătaia animalică de azinoapte, deși din filmări așa pare… Gândul ăsta mă infioară. Aș vrea să comentați cei care ați fost mai aproape, care o știți, la ce spital este”, a scris fotograful Dan Bujor Dragomir pe pagina lui de Facebook.

Potrivit unor surse, femeia jandarm a fost lovită cu sete deși le striga celor care o loveau: „Mă omorâți! Mă omorâți!”. Ștefania a fost salvată de mai mulți protestatari, unul dintre aceștia sărind să o protejeze cu propriul trup, pentru a putea ieși de sub pumnii și picioarele agresorilor.

Ministrul Sănătății Sorina Pintea, dar și Ministrul de Interne Carmen Dan au vizitat-o în spital pe angajata Jandarmeriei Române.