Primele imagini cu strănepotul regelui Mihai. Mesajul transmis de prinţul Nicolae: „Aşa sărbătorim noi Paştele”

Primele imagini cu strănepotul regelui Mihai. Prinţul Nicolae şi soţia sa, Alina, au devenit părinţi pentru a doua oară, în luna aprilie. Copilul s-a născut la Maternitatea Polizu din Bucureşti şi va purta numele Mihai, la fel ca străbunicul lui.

23 apr. 2022, 16:16

Primele imagini cu strănepotul regelui Mihai. Înainte cu câteva ore de Învierea Domnului, prinţul Nicolae a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care le urează prietenilor virtuali un „Paşte fericit”, iar alături a distribuit şi câteva imagini cu întreaga familie.

Citeşte şi: Fostul principe Nicolae a fost ofertat de PNL şi PSD. Ce decizie a luat legat de implicarea în politică

Primele imagini cu strănepotul regelui Mihai

Așa sărbătorim noi Paștele în acest an, în patru.

Cu această ocazia, transmit tuturor credincioșilor ortodocși cele mai frumoase gânduri, împreună cu familia mea! Vă doresc să păstrați lumina, bunătatea și speranța în viața dumneavoastră, iar credința în Dumnezeu să vă fie fundament în viață!

Nihil Sine Deo!

Hristos a Înviat!„,  este mesajul transmis de prinţul Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

Prinţul Nicolae este căsătorit cu Alina-Maria din anul 2018, ceremonia religioasă şi recepţia de nuntă având loc la Sinaia, destinaţia preferată a fostei monarhii româneşti. Cei doi mai au împreună o fetiţă în vâstă de aproape un an şi jumătate.

Micuţa Maria a fost botezată la Curtea de Argeș

Strănepoata regelui Mihai a fost botezată la Curtea de Argeș. Maria Alexandra, primul copil al prințului Nicolae și al Alinei Binder a fost creștinată de Înalt prea Sfinșitul Calinic și un sobor de preoți. (Vezi AICI imagini)

De altfel, prinţul Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au venit îmbrăcaţi în costume populare. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie.

Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București.

Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.