Primele imagini cu tânăra bătută de paznici în Carrefour Braşov

Au apărut primele imagini cu tânăra bătută de paznici, după ce a furat mai multe obiecte dintr-un supermarket din Braşov.

24 dec. 2020, 10:38
Primele imagini cu tânăra bătută de paznici în Carrefour Braşov

Primele imagini cu tânăra bătută de paznici în supermarket. Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

Primele imagini cu tânăra bătută de paznici în supermarket

În clipul video se observa cum fata isi pune in rucsac mai multe lucruri, iar apoi incercă sa iasa din magazin nevazuta. Ea este observata de oamenii de la pază, dusă intr-o cameră specială si luată la intrebări

Incidentul a avut loc pe data de 1 decembrie. Tânăra a cumpărat mai multe produse dintr-un supermarket, dar nu a păstrat bonul fiscal. Apoi a mers într-un alt supermarket, ce aparține de aceeași companie.

La ieșire, fata a fost oprită de agenții de pază ai magazinului, care au acuzat-o de furt. Tânăra a fost condusă într-o cameră din incinta magazinului, unde agenții de pază ar fi agresat-o fizic.

Citeşte şi Incident şocant în Alexandria! Tânără bătută şi scoasă în stradă dezbracată după ce a fost prinsă la furat VIDEO

Fata a chemat Poliția în ajutor, însă agenții ar fi sosit la locul incidentului doar la solicitarea pentru furt făcută de paznici. Mai mult, polițiștii sunt acuzați că nu au înregistrat și plângerea legată de agresarea fizică a fetei.

Speriată, tânăra a apelat la un ONG, care a ajutat-o să meargă la medicii legiști. Tot ei au ajutat-o cu un avocat.

Reprezentantii Carrefour au condamnat cele întâmplate:

„Orice formă de violență este inacceptabilă. Nu există scuze ca vreo persoană implicată într-un incident de securitate să fie atinsă de agenți, nici măcar cu un deget. În cazul de față, ne-am separat deja e agentul implicat în incident.”