Primele imagini cu tânarul care a ucis şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală. „M-am crezut Dumnezeu, apoi m-am transformat intr-un monstru” VIDEO

Poliţia din Rusia a facut publice primele imagini cu tânărul de 19 ani care a comis atacul armat în şcoala din Kazan, soldat cu nouă victime, între care şapte copii.

11 mai 2021, 19:23
Primele imagini cu tânarul care a ucis şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală. „M-am crezut Dumnezeu, apoi m-am transformat intr-un monstru” VIDEO

Primele imagini cu tânarul care a ucis şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală. Ilinaza Galyaviev a fost retinut la scurt timp dupa comiterea crimei.

Primele imagini cu tânarul care a ucis şapte copii şi doi adulţi într-o şcoală

„M-am crezut Dumnezeu. Pur si simplu am consientizat asta, iar vara in mine s-a trezit un monstru si am inceput sa-i urasc pe toti. Eu mereu i-am urat pe toti. Nu incercati sa-mi asociati vreo prostie psihologica. Nimeni nu mi-a zis, singur am constientizat, acum doua luni, ca sunt Dumnezeu. Initial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mama nu am, ea nu-mi este mama. Nu am parinti, va urasc pe toti. Nu am mama, am renuntat la toti. Femeia care m-a nascut nu-mi este mama”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.

Presa rusa scrie ca adolescentul a absolvit acum patru ani scoala in care a comis atacul armat. In luna aprilie, acesta a fost exmatriculat din colegiu, dupa ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021.

Baie de sânge într-o şcoală din Rusia. 13 copii şi profesori au murit împuşcaţi VIDEO

Ucigasul a obtinut dreptul de a purta arma pe 28 aprilie 2021. Pe canalul sau de Telegram, cu cateva ore inainte de a comite atacul armat, adolescentul a scris ca intentioneaza sa „ucida un numar mare de deseuri bio, dupa care sa se sinucida”.

Cel putin noua persoane au fost ucise, intre care sapte copii. Peste 20 oameni au fost raniti, intre care 15 copii. Sase copii sunt internati in spital in stare grava.