Baie de sânge într-o şcoală din Rusia. 13 copii şi profesori au murit împuşcaţi VIDEO

Potrivit RIA Novosti, un adolescent de 17 ani a fost arestat de poliţie. Se caută şi cel de-al doilea atacator.

11 mai 2021, 11:09

Baie de sânge în Rusia UPDATE. Un al doilea atacator, care se afla în clădirea ţcolii, a fost ucis prin împuşcare.
Baie de sânge în Rusia UPDATE. Potrivit presei ruse, 13 persoane au murit, iar 32 au fost rănite. Unul dintre atacatori a fost reținut de poliție. Acesta s-a dovedit a fi Ilnaz Galyaviev, în vârstă de 19 ani. Potrivit unor surse, acesta a absolvit gimnaziul acum patru ani, iar în timpul studiilor ar fi avut conflicte cu colegii și profesorii. Inițial, acesta l-ar fi ucis pe paznic, apoi a atacat profesoara, după care a deschis focul asupra elevilor din coridor. Zona școlii a fost încercuită. Forțele de securitate și serviciile de urgență sunt la fața locului.

Stirea iniţială

Baie de sânge în Rusia. Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la 9, dintre care opt copii, informează agenţiile de presă ruse şi AFP.

„Au decedat 9 persoane, dintre care 8 copii şi un profesor. De asemenea, au fost răniţi alţi 10 oameni, dintre care 4 au fost spitalizaţi”, a declarat pentru TASS o sursă din cadrul serviciilor pentru situaţii de urgenţă.

Medici au informat despre spitalizarea a 12 copii şi a unui adult.

Iniţial, agenţia TASS informa despre 6 copii şi un profesor ucişi în atac, însă numărul victimelor este în creştere.

O altă sursă, din cadrul poliţiei, a declarat că „doi necunoscuţi au deschis focul”. „Există victime, numărul lor şi detaliile (atacului) sunt în curs de precizare”, a spus această sursă citată de TASS.

Atac armat în SUA, cel puţin şase persoane au fost ucise

Baie de sânge în Kazan. Potrivit RIA Novosti, un adolescent de 17 ani a fost arestat de poliţie şi de asemenea ar fi avut loc o explozie.

Potrivit TASS, a doua dintre persoanele care au deschis focul este posibil să se afle în continuare în clădire şi să ţină ostatici. La faţa locului au sosit serviciile operative şi echipaje de poliţie. Copiii sunt evacuaţi din şcoală, iar unii dintre ei au sărit pe ferestre încercând să se salveze.

Potrivit martorilor, elevi din clase mai mari, atacatorii au declanşat iniţial o explozie, apoi s-au auzit focuri de armă.

Atac armat într-o secţie de poliţie de la periferia Parisului. O persoană a fost ucisă

Imaginile video distribuite pe reţelele de socializare au arătat vehiculele serviciului de urgenţă parcate în afara şcolii, cu oameni care alergau spre clădire. Alte videoclipuri arătau ferestre sparte cu resturi afară.


loading...
Partenerii noștri