Primele imagini cu tentativa de jaf de la bancă. Reacţia halucinantă a unei femei când vede hoţul înarmat lângă ea VIDEO

Un nou atac armat la o bancă din Cluj-Napoca. Infractorul a tras două focuri de armă pentru a le determina pe angajate să-i dea banii. Semnalmentele lui sunt asemănătoare cu cele ale bărbatului care a jefuit o altă bancă din oraș în urmă cu două zile. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

22 iun. 2018, 10:25
Primele imagini cu tentativa de jaf de la bancă. Reacţia halucinantă a unei femei când vede hoţul înarmat lângă ea VIDEO

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se obseva cu omul intră în bancă având o cagulă pe faţă şi amentinţă angajaţii cu un pistol cu capse. Interesant este că în tot acest timp o femeie pare indiferentă la tot ce se întâmplă lângă ea. Cu o stăpânire de sine incredibilă, clienta băncii îşi aşează în geantă nişte documente, în timp ce bărbatul flutură ameninţător arma.

Angajaţii băncii au refuzat să îi dea banii atacatorului şi au alertat imediat autoritățile. Depășit de situație agresorul a fugit. Tentativa de jaf vine la doar doua zile distanţă după ce o altă banca a fost jefuită. Atunci hotul a sustras peste 20.000 de lei.