VIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. Fostul șef USR a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică

Fostul președinte USR, Dan Barna, a fost implicat într-un accident rutier în București. El a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică.

01 apr. 2023, 21:56
VIDEO Primele imagini de la accidentul lui Dan Barna. Fostul șef USR a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică

Dan Barna a fost rănit ușor după ce a fost lovit de o mașină, vineri seara, în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Citește și: Tragedie în Tulcea. O femeie a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

Surse judiciare citate de TVR susțin însă că un echipaj de poliție aflat în apropiere l-ar fi văzut pe Dan Barna în timp ce se afla pe trotinetă, făcea traversarea bulevardului în zona trecerii de pietoni, iar la semafor ar fi fost culoarea roșie.