Tragedie în Tulcea. O femeie a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

O femeie de 28 de ani a murit, sâmbătă, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac, la ieşirea din municipiul Tulcea spre Agighiol.

01 apr. 2023, 20:52
Tragedie în Tulcea. O femeie a murit, iar un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac

Val de accidente în țară. În județul Vrancea, două persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit violent. La intervenție a fost nevoie și de un elicopter SMURD care l-a dus pe bărbatul în stare gravă la spital. Traficul a fost blocat zeci de minute. Și tot sâmbătă, o femeie de 28 de ani a murit după ce a lovit cu mașina un copac aflat pe marginea drumului DJ 222, la ieşirea din municipiul Tulcea spre Agighiol.

Citește și: Accident cu morți pe DN 2 E 85. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD

”Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că o tânără de 28 ani, care se deplasa cu autoturismul pe DJ222, la ieşirea din municipiul Tulcea, către localitatea Agighiol, în condiţii ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrand în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului”, a transmis IPJ Tulcea.

Citește și: Mașină de Poliție, atacată cu pietre în apropiere de Piața Unirii

Alături de femeie în autoturism se mai aflau doi pasageri, un bărbat de 28 de ani şi un copil. Ambii au fost răniţi uşor, fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, de către echipajele SAJ.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care accidentul rutier s-a produs.

 

Un alt accident s-a produs pe DE 87, între localitatea Șendreni și Brăila. Din primele măsurători un bărbat în 36 de ani din județul Tulcea, in timp ce conducea un TIR, nu ar fi respectat distanța corespunzătoare față de TIR-ul din fața lui și l-a acroșat.

În urma impactului, TIR-ul lovit s-a dezmembrat și a întrat în autoturismul care circula în faţa sa. Trei bărbați au fost răniți, dintre care unul fiind în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Iar în județul Arad, un șofer a vrut să recupereze benzina dintr-o maşină pe care urma să o caseze, dar a reuşit să provoace un incendiu care i-a mistuit autovehiculul. Bărbatul a găurit rezervorul cu o bormaşină, iar în urma frecării burghiului de tabla rezervorului, au apărut câteva scântei care au aprins combustibilul. Proprietarul a sunat imediat la 112, iar pompierii au intervenit de urgență la fațalocului. Focul a fost stins imediat, dar proprietarul a rămas doar cu un morman de fiare.