FOTO! Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la camera de gardă după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan, la locuinţa acesteia din Snagov. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi.

24 sept. 2022, 08:51
FOTO! Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi

După ce a fost audiat la secţia de Poliţie din Snagov, Laurenţiu Reghecampf a luat drumul spitalului.

Paparazzi Cancan.ro au publicat in exclusivitate imaginile cu Reghecampf la spital, pe care le puteti vedea AICI

Cei doi încă soți au ajuns la secția de Poliție, unde au depus plângeri unul împotriva celuilalt pentru violenţă fizică.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după bătaia cu Anamaria Prodan

După ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital, ca să-şi scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor, dar şi să dea probe de sânge pe baza cărora să se constate dacă a consumat alcool sau droguri, spun sursele Cancan.ro.

Reamintim că, în seara de 23 septembrie, între antrenorul echipei azere Neftci Baku şi încă soţia lui Anamaria Prodan a izbucnit un conflict spontan, la reşedinţa imrpesarei din Snagov. Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.

Citeste si Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă. Cum a fost surprins la ieşirea din secţia de Poliţie după mega-scandalul cu Anamaria Prodan

La rândul ei, agenta de jucători l-a acuzat pe Reghe că a împins-o, iar de aici lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula. Mai mult, Reghecampf l-a agresat şi pe şoferul impresarei, şi acesta depunând plângere la Poliţie.

Două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale

Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare„, se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.

Citeste si Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”