PRIMELE IMAGINI de la mormântul lui Dinu Patriciu VIDEO

Zeci de coroane de flori au fost depuse la mormântul lui Dinu Patriciu. Doi bodyguarzi păzesc în permanenţă locul unde a fost îngropat omul de afaceri.

31 aug. 2014, 13:30
PRIMELE IMAGINI de la mormântul lui Dinu Patriciu VIDEO

Sorin Oprescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Petre Roman. sunt doar câteva nume care au lăsat mesaje emoţionante de adio la mormântul lui Dinu Patriciu. Doi angaţi ai cimiturului păzesc în permanenţă mormântul, în timp ce un altul udă florile plantate pe mormânt, ca să nu se ofilească. În tot acest timp, oameni simpli vin să aprindă o lumânare, dar şi să vadă mormântul.

VEZI ŞI Bătaie în trafic în spatele cortegiului funerar al lui Dinu Patriciu VIDEO

Dinu Patriciu a murit în data de 19 august 2014 la Londra. Pe 3 august împlinise 64 de ani.

„Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile”, potrivit unui comunicat al familiei Patriciu.

CITEŞTE ŞI Dinu Patriciu a fost ÎNMORMÂNTAT. Omul de afaceri a fost condus pe ultimul drum de familie şi prieteni

Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer. In decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat. Medicul curant al lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a declarat ca omul de afaceri a fost extrem de suparat dupa esecul suferit in afacerea lantului de magazine Mic.ro si i s-a inrautatit astfel boala, dar si ca si-a periclitat sanatatea din cauza stilului de viata, in special a alimentatiei. Dinu Patriciu fuma deseori trabuc şi bea băuturi fine, deşi suferea de o boală gravă.

Mihai Voiculescu a mai spus ca Patriciu a murit cel mai probabil din cauza unei infectii dupa transplantul de ficat.