Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu. Cum a arătat rochia de mireasă a vedetei VIDEO

Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu cu  Alex Ashraf au fost făcute publice. Vedeta a purtat o rochie roşie decoltată în faţa altarului, iar soţul ei un costum elegant. Cei doi au preferat să fie discreţi în ceea ce priveşte ceremonia religioasă.

05 dec. 2017, 16:13
Primele imagini de la nunta Oanei Zăvoranu. Cum a arătat rochia de mireasă a vedetei VIDEO

Oana Zăvoranu şi soţul ei au făcut publice câteva fotografii de la cununia religioasă. Naşi le-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui.  Fotografiile au stârnit multe controverse, mai ales că vedeta a avut o ţinută extrem de provocatoare.

„Momentul adevarului …daaa…ala adevaratul!
Demon sau inger….?…
Zic ,se poate si una si alta?
Pentru dvs Dra Zavoranu, ORICE E POSIBIL….puteti fi si unul si altul ,pentru ca va ,
stim ,EXCENTRICA , EXTRAVAGANTA,CONTROVERSATA SI IMPREVIZIBILA…SI NE BUCURAM SA VA AVEM AICI…!
Si nu stim niciodata ,cine sunteti in acel moment…

Zic:..Sarut mana parinte, pt intelegere! Numaratoarea inversa se apropie in cateva zile , de final! Fiti printre primii ,care sa aflati ce este de fapt! June 16…AMAZING ME!” a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 43 de ani este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal. Alex Ashraf, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe.

Citeşte şi Oana Zăvoranu sare la gâtul lui Bendeac! „Toţi onaniştii au comentat…”